vrijdag 29 oktober 2010

Hallo allemaal!

OPENINGSWORKSHOP door NICOLE VERKOOIJEN !!!

Na een flinke verbouwing van mijn garage is het dan bijna zo ver! Er is een mooie workshopruimte ontstaan van ruim 24 vierkante meter. De laatste puntjes worden nog op de spreekwoordelijke I gezet en er is van alles onderweg uit binnen- en buitenland om de voorraad artikelen aan te vullen.

Ter ere van de opening van mijn workshopruimte annex hobbywinkeltje geeft Nicole Verkooijen, bekend van de Copics, een gave workshop bij mij in Rotterdam Ommoord! Dit zal gebeuren op zaterdag 20 november a.s. van 11.00 tot ca. 15.00 uur. Zij zal een les geven over het gebruik van de Copics, de kleurencombinaties, welk papier je het beste kunt gebruiken etc. Als geen ander in Nederland weet zij hoe je met deze Copics de prachtigste creaties kunt maken. Kijk hiervoor maar eens op haar site http://www.stampinupnicole.blogspot.com/

Lijkt het je leuk om les te krijgen van Nicole Verkooijen en wil je hiervoor naar Rotterdam komen, geef je dan bij mij op. De cursus kost 32,50 euro inclusief een lekkere lunch.

Stuur je naam en adres naar maaikesack@hotmail.com en de rest van de informatie krijg je thuisgestuurd. We vragen wel een aanbetaling van 10 euro. Mocht je onverhoopt toch niet kunnen deelnemen, dan kan je nog tot uiterlijk 1 week voor 20 november afzeggen en krijg je het geld retour. In verband met het inkopen van allerlei benodigdheden kunnen we je na het verstrijken van deze termijn de aanbetaling niet meer teruggeven. Er is plaats voor max. 8 personen dus wees er snel bij!

Natuurlijk zal er tijdens deze workshop en gedurende de eerste twee weken na deze opening een leuke aanbieding op Copic gebied zijn! Wat deze aanbieding inhoudt, verklap ik nog niet! Hou de site dus in de gaten!

Groetjes,

Maaike

webwinkel: http://www.scrapmydream.nl/
blog: http://www.scrapmydream.blogspot.com/
en: http://www.stampingdutchgirl.blogspot.com/

2 opmerkingen:

 1. hallo Maaike,

  Heel veel plezier met de opening van je winkel/workshop ruimte.
  Is voor mij niet in de buurt , helaas. Maar ik kom zeker vaker op je blog kijken, ik heb me daarom ook als volger aangemeld.

  groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dankjewel voor je reactie Ingrid. Leuk dat je mijn volger geworden bent!
  Groetjes, Maaike

  BeantwoordenVerwijderen