vrijdag 13 april 2012

Workshop overzicht en meer nieuws

Hallo allemaal,

Gisteravond hebben mijn designteam en ik de hoofden bij elkaar gestoken en een schema gemaakt met workshops voor de komende weken en maanden:

woensdagavond 2 mei: Lighthouse voor moederdag. Kosten 17,50 euro. Tijd: 19.00 - 22.00 uur
Als leuk kadootje voor moederdag heeft Caro van der Straaten een ontzettend gave verpakking gemaakt voor heerlijke chocolade in de vorm van een vuurtoren. Omdat zij hem uitgevoerd heeft in het prachtige roze papier van My Mind's Eye is dit een geweldig kado voor moeders!

zaterdag 12 mei: Tapas receptenboekje maken met proeven van enkele gerechten. Kosten 29,95 euro. Tijd 10.00 - ca. 15.30 uur
Deze workshop wordt gegeven door Dieke Polstra. Dit beloofd een leuke én lekkere workshop te worden.

zaterdag 19 mei: Transparante kaarten maken. Kosten 29,95 euro. Tijd 10.00 - ca. 15.30 uur.
Deze workshop is eerder al eens gegeven door Caro van der Straaten en was een groot succes! Ook nu zal Caro deze workshop geven.

zaterdag 2 juni: Jillibean fotoboek maken. Kosten 29,95 euro. Tijd 10.00 - ca. 15.30 uur.
Tijdens deze workshop maak je een vrolijk gekleurd fotoboek van Jillibean papier, waarin je veel (mei)vakantie foto's kwijt kunt. Deze workshop wordt gegeven door Maaike de Ridder-Sack

zaterdag 9 juni: Inkleuren met Copics + een leuk post-it boekje maken. Kosten 29,95 euro. Tijd 10.00 - ca. 15.30 uur.
Deze workshop wordt gegeven door Ankie van de Polder, die al veel ervaring heeft met het kleuren met Copic markers.

zaterdag 23 juni: 6 tags maken met technieken van Tim Holtz. Kosten 29,95 euro. Tijd 10.00 - ca. 15.30 uur.
Deze workshop wordt gegeven door Hélène den Breejen. Hélène heeft eerder al bewezen fantastisch te kunnen kleuren met Distress inkt!

Er verschijnt binnenkort meer informatie over bovengenoemde workshops in de webwinkel onder het kopje "workshops" !


Hierna begint de zomervakantie en houden ook wij vakantie.

Althans, er moeten nog een heleboel voorbereidingen getroffen worden voor na de zomervakantie, want dat belooft ook weer een leuke, spannende, maar vooral ook ontspannende en gezellige tijd te worden, met o.a.:

Vanaf augustus wil ik regelmatig Cropavonden houden in mijn workshopruimte, waarbij je gezellig met elkaar kunt werken aan je eigen stempel- of scrapwerkstuk.

Op zaterdag 1 september houden we Open huis in mijn workshopruimte annex winkel in Rotterdam Ommoord. Deze dag maken we ook een leuke Make & Take!

Verder zijn er diverse workshops in voorbereiding, waaronder het maken van een theedoos/letterbak maken, een teabag + tasje + kadoverpakking voor een chocoladereep, het inkleuren met Distress inkt (herhaling), een fotolijsten workshop, spanen doosjes beplakken, een boekdoosje maken, geld- en kadoverpakkingen maken, een Halloweendag, een pizzadoos opbergsysteem maken, Jillibean kerstkaarten maken en ga zo maar door!

Als laatste wil ik nog melden dat er vandaag weer veel leuke spulletjes in de webwinkel zijn geplaatst, o.a. bij My Mind's Eye en Cheery Lynn.

Nou, ik wens iedereen een fijn weekend en hopelijk tot gauw!


groetjes,

Maaike

Geen opmerkingen:

Een reactie posten