zaterdag 1 maart 2014

Cadeautje voor een zwangere collega

Ik heb ze al vaker voorbij zien komen op de diverse blogs: de rompertjeskaart met sokjes erin. Zo leuk! En dat wilde ik zelf ook wel eens proberen. Dus van de week er eens even voor gaan zitten om er een te maken voor een zwangere collega. En ik moet zeggen, het is echt niet moeilijk en ik ben ook heel blij met het eindresultaat. Ben wel benieuwd hoe mijn collega gaat reageren. Zij is er dinsdag pas weer, maar omdat ik bijna zeker weet dat zij niet in blogland verkeert, durf ik het wel aan om het te plaatsen. En ik weet al dat ze een jongetje verwacht dus was blauw de kleur om te gebruiken.


En tja, dan is het zo te geven niet zo leuk, dus ik heb er een passende verpakking bij gemaakt en dan ziet het geheel er tenslotte zo uit:


Het cardstock dat ik gebruikte is Marina Mist van SU. Het randje langs de hals heb ik m.b.v. nestabilities gemaakt van wit papier waar ik met de Marina Mist marker streepjes op heb verwerkt. Het babietje is gestempeld met de stempelset Sweetest Gift en de Nederlandse tekst is van Joy. Het lintje komt uit de voorraadlade en die tekststempel op de verpakking is van Nicole Verkooijen.

Groetjes, Ankie

1 opmerking: