zondag 21 november 2010

Goedemiddag allemaal,
Ik wist niet dat het zoveel werk was om een garage om te bouwen tot workshopruimte. Helaas heeft één en ander wat tegen gezeten en was de ruimte gisteren niet beschikbaar voor de openingsworkshop met Nicole Verkooijen. Maar... gelukkig vond Nicole het geen probleem om de workshop te geven in mijn keuken aan de keukentafel!


Iedereen was erg enthousiast en we hebben er een hoop van opgestoken! De workshop was écht super Nicole, hartelijk dank daarvoor!

Daarnaast was mijn vriendin Joan zo lief om de lunch te verzorgen, ook deze was écht geweldig! Ze had drie verschillende soorten brood belegd met kaas, ham of kipfilet en een kroket. Verder had ze een overheerlijke rundvleessalade gemaakt! Helemaal toppie Joan. Jammer dat we je niet bij iedere workshop kunnen inhuren ;-)


Meiden, ik heb er hartstikke van genoten en wat ik uit de reacties begreep jullie ook. Hopelijk nog eens tot een volgende keer!
Groetjes,
Maaike

1 opmerking:

  1. Hoi Maaike,
    Het was idd. een gezellige workshop en ook ik heb er veel van geleerd. Hoop dat ik 22 jan. ook kan maar dat moet ik morgen even vragen op m'n werk......
    Groetjes, Conny

    BeantwoordenVerwijderen