vrijdag 4 maart 2011

Hallo allemaal,

Als vervolg op de aanbieding van vorige week heb ik een nieuwe aanbieding voor jullie, nl. het airbrush apparaat Sparmax AC-100, van 179 voor slechts 165 euro, inclusief verzendkosten!


Vorige week had ik ook een leuke aanbieding voor jullie i.v.m. de nieuw uitgekomen kleuren van de Copic Ciao en de Copic Sketch markers. Ik heb deze aanbieding verlengd tot en met maandag 14 maart a.s. om 18.00 uur, want zo was mij gezegd, niet iedereen was de afgelopen week in de gelegenheid om van deze aanbieding gebruik te maken, als gevolg van de voorjaarsvakantie.

Neem gerust een kijkje in mijn webwinkel http://www.scrapmydream.nl/ voor andere leuke aanbiedingen.

Groetjes en een fijn weekend!

Maaike

2 opmerkingen:

 1. Hoi Maaike, leuk dat je bij me op bezoek bent geweest; dankjewel voor je lieve commentaar. Natuurlijk ben ik ook volger van jouw blog geworden. Ik wil graag weten wat er allemaal gaande is in je webwinkel en zo. Ik heb geen idee waar je woont, maar als het niet te ver is zou ik ook wel eens een workshop met Nicole willen volgen hoor! Nog een fijne zondag, groetjes Frea
  p.s. Weet je dat je woordverificatie hebt aan staan? Is zoooo irritant als je blogt, kost nl. heel veel tijd. Je kunt 'm makkelijk uitschakelen hoor, via ontwerpen, instellingen, reacties en dan naar beneden scrollen, dan kun je 'm op uit zetten (ik had het zelf nl. ook niet in de gaten en heb 'm ook pas uitgezet :)
  Tot blogs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dankjewel Frea en leuk dat je m'n volger bent geworden! Ik woon overigens in Rotterdam.

  Groetjes, Maaike

  BeantwoordenVerwijderen