zaterdag 10 mei 2014

Morgen is het Moederdag ....

.. dus vandaag het kaartje dat ik maakte voor zowel mijn moeder als mijn schoonmoeder. Beiden krijgen eenzelfde kaartje.
Ik heb een modelletje gebruikt dat we een vorige keer bij Maaike tijdens een workshop leerden maken. Erg leuk en als je eenmaal weet hoe het moet ook vrij makkelijk. Als het goed is hebben beide moeders dit kaartje vandaag in de brievenbus. Maar ze hebben beiden geen computer en/of internet dus is het niet erg om het nu alvast te plaatsen.


De basis van de kaart is Pistachio Pudding cardstock, daarop het Petal Parade designpapier aan de binnenzijde geplakt en daarop een stukje wit cardstock om iets op te kunnen schrijven. Het groene cardstock is daarbij eerst bewerkt met de Scallop Tag punch. De bloem is uit de stempelset Happy Watercolor en gestempeld op aquarelpapier. Vervolgens met inkt in de kleur Crisp Cantaloupe en de waterbrush ingekleurd. Een Hollandse tekst voor de moeders want ze spreken en lezen beiden geen Engels. Een lintje in de kleur Pool Party. Alle gebruikte kleuren komen terug in het designpapier, waardoor een mooi geheel ontstaat.

Groetjes, en voor alle moeders onder ons: FIJNE MOEDERDAG,
Ankie

3 opmerkingen:

 1. Super mooi en elegant kaartje. De zachte kleuren maken het heel subtiel.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi kaartje! Daar maak je twee moeders vast heel blij mee, Ankie!
  En jijzelf ook een Fijne Moederdag!

  groetjes van Dieke.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig mooi gedaan Ankie!
  groetjes, Maaike

  BeantwoordenVerwijderen