vrijdag 27 maart 2015

Kom je ook kennismaken?

Goedendag allemaal,

Morgen, zaterdag 28 maart is het zo ver!

Het KENNISMAKINGS- EN RECRUITING EVENT van Stampin' Up! in mijn workshopruimte in Rotterdam Ommoord! 


Heb je ook zin om te komen? Dat kan! Karin van Veen en ik zijn van 11.00  tot ca. 16.00 uur aanwezig om je van alles te laten zien van Stampin' Up!  De mooie producten, maar zeker ook de leuke creaties die je hiermee kunt maken.

We houden om 11.30, 13.30 en 15.30 een leuke GRATIS MAKE & TAKE, waar iedereen aan mee mag doen!

Verder is er een LOTERIJ! Iedereen krijgt bij de deur een zogenaamd "deur formuliertje" , waarop je jouw gegevens kunt invullen en je eventuele interesses voor wat betreft Stampin' Up! Uit alle briefjes wordt 's middags om 16.00 uur een naam getrokken, die een GRATIS STEMPELSET ontvangt!

Daarnaast is er de mogelijkheid om je morgen in te schrijven als DEMONSTRATRICE voor Stampin' Up!
Tijdens de SALE-A-BRATION geeft Stampin' Up! aan iedere nieuwe demonstratrice een GRATIS KIT, te kiezen uit de voorjaars/zomer catalogus, of twee Sale-s-Bration producten, maar wij doen er NOG EEN GRATIS STEMPELSET bij!

En ... morgen is het nog steeds SALA-A-BRATION, wat betekent dat je bij elke bestelling van € 60,- een GRATIS SALE-A-BRATION product krijgt. 

Wil je nog meer informatie? Neem dan nog even een kijkje op het bericht op mijn andere blog! Daar kan je ook lezen hoe leuk ik het vind om demonstratrice te zijn voor Stampin' Up!

groetjes,

Maaike de Ridder-Sack
06-12949293

Knikbloem 18, 3068 AD  Rotterdam

Geen opmerkingen:

Een reactie posten