vrijdag 9 oktober 2015

Thema van de maand oktober: VERJAARDAGSKAARTEN

Hallo allemaal,

Zoals jullie vorige week hebben kunnen zien op dit blog is het thema van deze maand

VERJAARDAGSKAARTEN

Nadat de designteamleden voorbeelden hebben gemaakt, mogen jullie nu zelf aan de slag! 

En weet je ... de eerste inzending is zelfs al binnen en deze is van 


En we hebben al weer een inzending binnen en dit keer van


Vandaag kwam er een kaart binnen van


Door een foutje bij Gmail waren de volgende drie kaarten in mijn Spam box terecht gekomen. Sorry Angelique en Nicolettte!

Deze zijn dus van


en van 

Verder zijn er nog kaarten binnen gekomen van 
en 

En vandaag nog een inzending  van

En met wat vertraging, als gevolg van mijn aanwezigheid op de Kreadoe, nog een tweede kaart van

LET OP:
Ik krijg op het genoemde emailadres heel veel berichten binnen van o.a. Facebook en daarom vragen we expliciet om het door ons opgegeven  onderwerp in je mail te zetten, om zodoende te voorkomen dat jouw email ondergesneeuwd raakt door de andere mailtjes.

Er blijken meer inzendingen binnen te zijn gekomen dan ik dacht, maar dat komt omdat er in het onderwerp een andere term gebruikt wordt, bijvoorbeeld "verjaardagskaartje" of "verjaardagskaart"  , in plaats van de hieronder opgegeven term VERJAARDAGSKAARTEN. 
Het luistert dus heel nauw hoe je je foto van je kaart instuurt. Het zou jammer zijn wanneer je kaart niet geplaatst wordt. 

Ook willen we graag een link naar je eigen blog, indien je die hebt, zodat we jouw kaart hiernaar kunnen linken en jij meer bezoekers op je eigen blog krijgt.

We willen iedereen verder vrij laten voor wat betreft de vormgeving, het kleurgebruik of wat dan ook!

Jullie kunnen je eigen creatie insturen naar scrapmydream@gmail.com.  De uiterste inzenddatum is zaterdag 31 oktober en maandag  2 november wordt de winnares bekend gemaakt. Zet in het onderwerp van je mail even VERJAARDAGSKAARTEN.

De winnares van dit thema mag zich in november designer van de maand noemen en krijg een button voor op haar blog. Ook ontvangt de winnares een mooie kaart van één van de designteamleden.

Doe jij ook mee?

groetjes,

Maaike

Geen opmerkingen:

Een reactie posten