zaterdag 4 juni 2011


Zoals beloofd hierbij de projectjes, die gemaakt zijn in de workshop met Mariëtte van Leeuwen, per stuk, met de gebruikte materialen.


We zijn begonnen met een Artist Trading Card (op de foto vooraan).
De bloemenstempel, die we hiervoor gebruikt hebben, is van de Oriental Poppy stempel van Hero Arts. De achtergrond is een handschrift van Artemio. De gebruikte kleuren Distress inkt zijn Barn door, Dusty Concord en Shabby Shutters.

Daarna hebben we een tag gemaakt. Hiervoor gebruikten we de clearstempelset Antique Engravings van Hero Arts, de clearstempelset Arabesque van Artemio en een klein stukje tekst van de stempelset Boy uit de serie Lost and Found (Portobello Road) van My Mind's Eye. De Distress inkt die we gebruikt hebben, is Tumbled glass en Shabby shutters. De pareltjes zijn gemaakt met een Perlen Pen

Tenslotte maakten we een kaart. Hiervoor hebben we eerst een rondje afgeplakt en 2/3 bovenste deel van de kaart met gesso bewerkt. Daarna het deel met de gesso bewerkt met Worn lipstick Distress inkt en het onderste deel met Crushed Olive. De gebruikte stempels zijn de clearstempelset Antique Engravings van Hero Arts en de clearstempelset Gras van Artemio.

Ik heb alle genoemde artikelen in de webwinkel geplaatst, zodat jullie de mogelijkheid hebben om deze eventueel aan te schaffen. Te vermelden dient nog te worden, dat de gehele maand juni de Distress inkt in de aanbieding is, nl. slechts 4,95 euro per stuk (zie hier voor de link naar deze aanbieding)

Groetjes en een fijne dag verder!
Maaike

2 opmerkingen:

  1. Erg mooie projektjes hebben jullie gemaakt zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Maaike, dat ziet er echt schitterend uit zeg!! Groetjes, Frea

    BeantwoordenVerwijderen