donderdag 5 juli 2012

cadeauboekje gemaakt

Hoi allemaal,
Een tijdje geleden zag ik bij Maaike in de winkel een mdf boekje liggen.
Ik kreeg vrij snel een idee wat ik ermee kon maken.
Mijn dochter heeft vandaag vakantie gekregen, en daar hoort een cadeautje bij. Ze heeft er immers erg haar best voor gedaan op school.
Ik wilde nu eens iets verzinnen waar wel veel aandacht en plezier in zit, maar niet zo’n enorm bedrag hoeft te kosten.
Dus dit is het geworden:

Ik heb het boekje eerst geverfd met gesso, daarna beplakt met dit geweldige scrappapier.  ( Maaike heeft nog enkele pakketten voor een scherpe prijs, dus neem gauw een kijkje voor een ander het doet)
Vervolgens heb ik alle bladzijden aangekleed met leuke dingen. Ik heb er vooral dingen in verstopt, daar is Sofie gek op.

 

Er zijn 6 leuke dingen in te vinden. Telkens als ze een activiteit heeft gedaan, kan ze dit in het groene rondje aankruisen.

 

 

En de laatste foto alweer:

 

Niet op alle foto’s is de tekst zichtbaar, maar de 6 dingen die Sofie cadeau krijgt zijn:
een ijsje kopen, naar het strand, naar de omaspeeltuin( zo noemen we de grote speeltuin bij ons), kiezen wat ze wil eten, een extra avond spelletjes spelen en knutselen met mamma.
Je ziet het voor enkele euro’s heel veel plezier( handig in crisistijd, toch?). Ik hoop dat ik jullie ermee heb kunnen inspireren!
Groetjes van Dieke.


5 opmerkingen:

 1. Erg leuk idee, Dieke.

  Veel liefs Glenda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een origineel idee Dieke, geweldig. Heb zelf 2 zonen en denk dat die dat niet echt kunnen waarderen, zeker de jongste niet want die zal totaal niet begrijpen wat dat is hahaha. En de oudste is flink aan het puberen en vindt alles stom op het moment. Hoop dat ze veel plezier heeft van haar boekje. Fijne vakantie trouwens, wij moeten nog 2 weken hier.
  Groetjes van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Dieke, wat een leuk idee! Ik denk dat Sofie er helemaal blij mee zal zijn!
  Ik zal trouwens eens gauw wat van die boekjes inslaan voor in de webwinkel. Dan gaan we meteen nog meer van dat leuke MDF spul aanschaffen!
  groetjes, Maaike

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dieke what a beautiful mini album well done Hugs Elaine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dank jullie wel, Thanks!!
  Sofie was er erg blij mee, ze wilde maar steeds lezen wat het allemaal was. Ik geloof dat we morgen in elk geval ijs gaan eten!

  Groetjes van Dieke.

  BeantwoordenVerwijderen