maandag 9 juli 2012

I'm really, really sorry

Hallo allemaal,

Soms heb je wel eens een kaartje nodig om een excuus aan te bieden, hopelijk niet al te vaak! Ik heb dit kaartje gemaakt, gewoon zo maar. Gelukkig niemand in gedachten aan wie ik deze zou moeten sturen.

Maar ... ik vond dit meiske zo beteuterd kijken, dat ik de tekst er wel bij vond passen.


De stempel is van LOTV en heet "Rosie Posy". Helaas mogen deze stempels niet via de webwinkel verkocht worden, maar heb je interesse in een stempel van Lili of the Valley, dan kan je me altijd mailen.

Verder heb ik papier gebruikt van Stampin' Up, één van mijn favoriete merken, wat helaas (nog) niet in Nederland te koop is. Maar ... uit betrouwbare bron weet ik dat daar verandering in gaat komen!!!

De kleuren die ik hier gebruikt heb, zijn Old Olive, Marine Mist, Very Vanilla en Barely Banana.

De tekststempel is van Nicole Verkooijen.

Nou, ik hoop dat jullie hem leuk vinden.

groetjes en een fijne dag!

Maaike

4 opmerkingen:

 1. Ha Maaike, wat een schattig kaartje. Leuke kleurencombi. Ik mis alleen wat kleur in het Lotv afdrukje. Maar ja.... dat komt natuurlijk omdat ik van het inkleuren ben zal ik maar zeggen. Toch is het kaartje zo ook leuk. Groetjes, Ankie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi Maaike,

  Ja ik ben ook besmet met het kaarten virus, alhoewel ik niet zo erg dol ben op kaarten vind ik het inkleuren en designen helemaal te gek!!
  Jou kaart vind ik helemaal te gek juist dat sobere van het contrast maakt het geheel compleet!!

  Groetjes Sharon

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is echt een topkaartje geworden en gelukkig had je niet iemand in gedachten waar je hem naar toe moet sturen, maar als het ooit nodig mag zijn, dan maakt deze kaart het meteen weer goed.
  Groetjes van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk kaartje Maaike. Vind het wel apart om de stempel juist niet in te kleuren. Heeft iets speciaals. Handig als je geen tijd hebt om te kleuren, of het niet lukt om het mooi te krijgen :)
  groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen