dinsdag 18 september 2012

Herhaling: Uitdaging: Dream, Create & Inspire

Goedendag allemaal,

Wij, het designteam en ik, hebben bedacht dat het misschien wel leuk zou zijn om iedere maand een uitdaging te plaatsen op ons blog.

Zo lang ik de webwinkel nog heb, zal ik iedere maand een klein presentje sturen naar degene die de winnaar is van deze challenge. Wat dat is, hou ik nog even voor me.

Sowieso krijgt de winnaar natuurlijk ook een eervolle vermelding op ons blog!

Wat is precies de bedoeling?

Je maakt een kaart n.a.v. onderstaande schets en stuurt een foto van deze kaart voor 27 september 2012 naar scrapmydream@gmail.com
Ik zal de foto dan plaatsen op ons blog.Wanneer je wilt dat jouw foto verwijst naar je eigen blog, moet je even de link van jouw blog erbij vermelden.

Aan het einde van de volgende maand wordt door het designteam bepaald wie de winnaar is. Je mag zo vaak mee doen als je wilt!

Dit is de door Ankie gemaakte schets:
Eigenlijk zijn  er verder geen regels, behalve dat de ingezonden foto niet eerder geplaatst mag zijn op jouw site of blog. Je mag gebruiken wat je wilt, als je maar de schets als basis neemt.

We vinden het natuurlijk leuk wanneer je ook volger bent of wordt van ons blog! Nog leuker vinden wij het wanneer je ons blog in jouw blogroll plaatst op je eigen blog! Dit alles is overigens niet van invloed op de uitslag van de wedstrijd!

Het designteam heeft, behalve bovenstaand kaartje van Maaike (zoals je ziet, heb ik voor de pijl de tekening in het designpapier gebruikt, dit mag dus ook!), nog een aantal voorbeelden gemaakt ter inspiratie:

Nou meiden, ben benieuwd hoeveel reacties we gaan krijgen! Heel veel succes ermee!

De eerste inzending is binnen:

En ook de tweede inzending is binnen: 

En hierbij de derde inzending: Wie volgt?

groetjes,

Maaike

6 opmerkingen:

 1. Leuk! Ik vind het altijd zo leuk om te zien hoeveel interpretaties er zijn van zo'n schets hoe verschillend die wordt uitgewerkt. Mogelijkheden te over en daarmee inspireer je dus ook weer elkaar. Ik ben ook heel benieuwd hoeveel mensen er mee gaan doen. Groetjes, Ankie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg leuk! Ik ga mijjn best doen.
  Groetjes helga

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De eerste inzending is binnen en ik vind hem hartstikke leuk Renate! Lekkere frisse kleuren heb je gebruikt! Ik had al gereageerd op je eigen blog, maar nog niet op het onze, dus vandaar hier ook nog even een berichtje!
  groetjes, Maaike

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hé Renate,

  Wat super dat je meedoet!
  Ik vind je kaartje superlief. Heb je meteen weer wat moois te versturen als er ergens een meisje wordt geboren.
  En ja, dit zijn ook mijn favo kleuren!

  Succes met de uitdaging,

  Groetjes van Dieke.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ook de tweede inzending is nu binnen. Wat een heldere kleuren heb je gebruikt Aartje!
  groetjes, Maaike

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk om mijn kaartje hier ook weer terug te zien. Ik hoop dat er nog wat inzendingen binnenkomen.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen