vrijdag 28 september 2012

Terugblik naar de zomer


Een volledig SU materiaal gebruikt kaartje vandaag als mijn bijdrage voor Scrapmydream. Of moet ik al zeggen Stampmydream?
Vanaf 1 oktober is Scrapmydream verleden tijd en wordt het Stampmydream. Uiteraard blijven wij als huidig DT leden daarbij betrokken en zullen ook wij ons wat meer gaan richten op SU als wij onze bijdragen voor Maaike maken. Dit keer heb ik gebruikt gemaakt van whisper white, bashful blue en chocolate chip cardstock van SU en het schattige meisje dat staat weg te dromen. Het blauwe papier heb ik in dezelfde kleur inkt wel voorzien van wat achtergrond stippen anders was het wel heel erg kaal allemaal. En ik heb uit mijn eigen voorraad ook nog wat hartvormige pareltjes geplakt. Het lint is ook van SU, en het touwtje komt gewoon uit mijn keukenla.Vinden jullie het wat? Laat het weten via het reactieveld. Wij zijn altijd blij met feedback.

Groetjes Ankie

3 opmerkingen:

 1. Hoi Ankie,
  Wat een prachtig kaartje is dit! Geweldig hè, die oude stempelsets van SU? Hopelijk komen er straks ook heel veel mooie nieuwe stempelsets in de catalogus te staan, maar daar ga ik wel van uit!
  groetjes, Maaike

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie stijlvolle kaart, Ankie!
  Ik heb er zin in om straks, net als jij, met de gave SU-producten te gaan werken.

  Groetjes van Dieke.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. een hele mooie en stijlvolle kaart
  grtjs, martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen