woensdag 6 augustus 2014

Thema van de maand "vakantie" en nu mogen jullie aan de slag!

Hallo allemaal,

Afgelopen week hebben we als designteam een aantal voorbeelden gemaakt met het thema "vakantie" en volgens een prachtige schets, die weer is gemaakt door Ankie!

Jullie hadden nog de kaart tegoed van

En hieronder laat ik nog even de schets zien en de rest van de gemaakte kaarten.

 
Maar, nu mogen jullie aan de slag!

En ik kan je vertellen dat de eerste al binnen is en wel van

Arda

En je kan wel merken dat de mensen meer tijd hebben, want we hebben ook weer twee bijdrages binnen vanStuur ons via scrapmydream@gmail.com een foto van een kaart met als thema vakantie en volgens bovenstaande schets en je dingt mee naar de titel "designer van de maand".
Zet in je mail bij het onderwerp THEMA VAKANTIE en in je bericht de link naar de kaart op je eigen blog (dus niet het blog zelf, maar het desbetreffende bericht). Doe dit uiterlijk zaterdag 30 augustus. Wanneer je zelf geen blog hebt, maar toch mee wilt doen, kan je natuurlijk ook alleen een foto van je bijdrage insturen. 
Je hebt voor deze uitdaging lekker lang de tijd, want op maandag 1 september wordt bekend gemaakt wie er deze keer gewonnen heeft.

De winnares mag (maar hoeft niet!) als beloning drie weken lang op de maandagen erna een kaart of ander project plaatsen op dit blog. Ook mag je de button "gastdesigner bij Scrap My Dream" op je eigen blog plaatsen.
Bovendien krijgt de winnares de NIEUWE CATALOGUS VAN STAMPIN' UP! die per 1 juli uitgekomen is, GRATIS thuisgestuurd! 

Veel succes allemaal namens Ankie, Dieke, Henrike en mijzelf (Maaike)1 opmerking:

  1. Ha Arda, wat een leuke vrolijke zomerkaart heb je gemaakt. Bedankt voor het meedoen met onze uitdaging. Groetjes, Ankie

    BeantwoordenVerwijderen