zondag 9 november 2014

HERHALING uitdaging van de maand november

Hallo allemaal,

Wat ontzettend veel inzendingen hadden  we vorige maand tijdens onze themamaand. Hartstikke leuk hoor. We genieten er ontzettend van.

Maar ... op dit moment hebben we NOG HELEMAAL GEEN inzendingen mogen ontvangen voor deze maand!

Ankie heeft weer een fantastische schets gemaakt en de designteamleden hebben hun best gedaan om daar een leuk voorbeeld mee te maken.

Het weer wordt steeds kouder en dus is het heerlijk om binnen lekker te knutselen. Kom op dames, doe gezellig met ons mee!

Hier is de schets:
En hieronder wat wij ervan gemaakt hebben:


Maak een kaart en maak hiervan een foto. Stuur deze via de mail naar scrapmydream@gmail.com onder vermelding van uitdaging november 2014. Zet in je mail de link naar je kaart op je eigen blog (dus niet het blog zelf, maar het desbetreffende bericht).
Doe dit uiterlijk zaterdag 29 november. Maar ... wanneer je zelf geen blog hebt, maakt dat voor ons niet uit hoor. Een foto van alleen je kaart is ook prima!

Op maandag 1 december wordt bekend gemaakt wie er deze keer gewonnen heeft.

De winnares mag (maar moet niet!) als beloning drie weken lang op de maandagen erna een kaart of ander project plaatsen op dit blog. Ook mag je de button "gastdesigner bij Scrap My Dream" op je eigen blog plaatsen.

De winnares krijgt ook een kaart van een designteamlid naar eigen keuze en de nieuwe catalogus van Stampin' Up!

Wij zien jullie inzendingen graag tegemoet!

groetjes, namens Ankie, Dieke en Henrike,

Maaike

Geen opmerkingen:

Een reactie posten