maandag 20 januari 2014

Babykaartje gemaakt

Hallo allemaal,

Vandaag ben ik ziek thuis. De griep, die me al 2 weken in z'n greep wilde krijgen, heeft eindelijk toegeslagen. Ik loop te hoesten en te proesten en m'n hele hoofd zit vol. Daarbij heb ik spierpijn van m'n haarwortels tot in m'n tenen.

Maar ... ik wilde niet weer een hele dag voorbij laten gaan, zonder ook maar iets nuttigs te doen. Gisteren heb ik namelijk ook alleen maar op de bank gehangen.

Ik ben wat op het internet gaan surfen en kwam op de site van Chantal de Kaste zo'n leuke en simpele techniek tegen, dat ik dacht, dat kan ik ook, ook al voel ik me belabberd.Ik heb hierbij gebruik gemaakt van schilderstape, die we gelukkig nog in de kast hadden liggen. Gaaf hè?

De gebruikte stempelset heet "Baby, we've grown"  en komt uit de lente/zomer catalogus, die 28 januari uit gaat komen.

Wil jij misschien ook deze catalogus én de Sale-a-Bration catalogus thuis gestuurd krijgen, dan kan dat! Voor slechts € 2,95 (incl. verzendkosten) stuur ik hem naar je op.

Stuur dan even een mailtje via stampmydream@gmail.com.

Voor nog meer leuke voordeeltjes tijdens de Sale-a-Bration moet je even een kijkje nemen in het bericht op www.stampmydream.blogspot.nl

groetjes,

Maaike

1 opmerking:

  1. Já, ik ken deze techniek. Zó gaaf. Heb 'm zelf ook al een keertje geprobeerd, en ga het zeker vaker doen. Je kaartje iss errug leuk geworden. mooi zo met de zachte kleuren.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen