maandag 21 september 2015

3e inzending van onze gastdesigner Caroline

Halo allemaal,

Vandaag alweer de 3e en tevens laatste inzending van onze gastdesigner Caroline.


Zij schrijft:
Deze keer geen eenvoudig kaartje, geen speciaal gevouwen kaartje, maar een explosie box met daarin verborgen een draaimolen. Op 10 oktober ga ik samen met Claudia Hamelink bij haar thuis een event organiseren waar de deelnemers deze box met draaimolen leren maken.
Vermits zij de specialiste is in het maken van draaimolens, was ik onlangs op cursus bij haar en dit is dus mijn eerste poging om de draaimolen te maken. Er zullen er zeker nog volgen. Ik koos voor het prachtige bermuda bay als basiskleur. En ik werkte met de schitterende set Made with love, oh wat is dit hertje lief, ik kon er niet aan weerstaan en heb het dus gelijk als enig diertje in de draaimolen gebruikt. En de pictogram punches stempel set vond ik toepasselijk voor het deksel. En mijn andere favoriete stempel set Perpetual Birthday Calendar zie je ook overvloedig terug in de sterren.
 
Ik hoop dat ik jullie met dit projectje ook kan inspireren om andere zaken te maken met de schitterende spullen van Stampin’Up!, ze lenen zich echt voor alles.
 
Lieve groeten,
 
Caroline
 
Nou Caroline, ik vind het een geweldige explosie van creativiteit. Ik ga snel nog eens op je blog kijken voor meer inspiratie! Dankjewel voor je mooie inzendingen.
 
Nu hoop ik dat jullie ook een beetje geïnspireerd raken, want we kunnen nog wel wat inzendingen gebruiken voor onze uitdaging van september! 
 
groetjes,
 
Maaike

2 opmerkingen: