zaterdag 24 november 2012

Promotie gemaakt, bedankje en een nieuwe actie!


Hallo allemaal, 

Ik heb leuk nieuws, want al het "zwoegen" (LOL*) voor Stampin' Up! werpt z'n vruchten af! 

Behalve dat we als demonstratrice door Stampin' Up! beloond worden met een leuke korting op onze eigen aankopen, gratis stempelsets bij nieuwe leden etc. kan je ook steeds meer gaan verdienen. 

Bij Stampin' Up! behaal je namelijk bepaalde titels, waarbij je steeds hogerop de carrièreladder komt. 
Je begint met brons 1 en krijgt dan brons 2, brons 3, zilver 1, zilver 2, zilver 3, goud 1, goud 2, goud 3 en tenslotte platinum 1, platinum 2 en platinum 3. 

Ik had al vrij snel de titel brons 2 te pakken en donderdag zelfs de titel brons 3! Het leuke hiervan is, dat ik hierbij zelfs een heuse bonus kreeg! En dit laatste was voor mij een grote verrassing, want dat wist ik écht niet! Ik zag dit gistermorgen pas op de demonstratricesite van Stampin' Up! zelf staan, toen ik op mijn zogenaamde Preliminary Activity Statement keek! Ik wil iedereen, die daaraan meegeholpen heeft, ontzettend bedanken, want zonder bestellers bereik ik natuurlijk niets. Echt helemaal toppie! 

Vanaf 1 december komt er nog een leuke actie als bedankje voor de bestellers van de afgelopen maanden, met tevens een actie voor nieuwe klanten. Hou dit blog dus goed in de gaten!

Mochten jullie nu denken, dat zou ik ook wel willen, demonstratrice worden voor Stampin' Up!, neem dan even vrijblijvend contact met mij op via een mailtje naar stampmydream@gmail.com
Tot en met 30 november is er nog een actie van Stampin' Up! zelf, waarbij je 6 maanden lang gratis papier krijgt, wanneer je je nu inschrijft als demonstratrice voor Stampin' Up! 

Wil je een bestelling plaatsen, dan kan dat ook via stampmydream@gmail.com

Wil je een party thuis laten geven door mij, dan kan dat ook! Ik kom zelf uit Rotterdam en binnen een straal van 100 kilometer kom ik graag bij je thuis! In de week van 17 december heb ik nog plek, dus doe maar een voorstel.       Daarna weer in januari en februari van 2013. 

Tevens kan je een mail sturen naar bovenstaand emailadres, wanneer je opgenomen wilt worden in mijn emailbestand en zodoende op de hoogte gehouden wordt van alle acties. 

Graag wil ik iedereen een fijne dag wensen!

liefs, Maaike


* Laughing Out Loud!

5 opmerkingen:

 1. Jammer dat ik het nog niet kan worden,
  hopelijk besluiten ze ook snel de belgische markt te veroveren ;-)

  Gefeliciteerd met je promotie!

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van Harte Gefeliciteerd met je promotie!! En veel succes verder!!

  Groetjes, Nellie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd Maaike! Leuk dat het zo goed gaat. Groetjes Frea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dankjewel allemaal! Had het niet kunnen doen zonder mijn klanten ;-)
  liefs, Maaike

  BeantwoordenVerwijderen