maandag 23 februari 2015

3e inzending van onze gastdesigner van de maand Diana

Goedemorgen allemaal,

Vandaag de 3e inzending van onze gastdesigner Diana.

Zij schrijft:

Helaas al weer de laatste week dat ik jullie een kaartje van mijn hand mag laten zien. Wat vliegen die weken toch om! En bij vliegen denk ik aan vogels en vlinders en daarom vandaag een vlinderkaartje.
                       
 
Het kaartje heeft nog geen tekst gekregen omdat ik nog niet weet aan wie ik het kaartje ga versturen. Maar het is altijd fijn om een paar kaarten zonder tekst op voorraad te hebben, die tekst die is er immers gemakkelijk op te maken. Zo kun je dan toch iemand een mooi kaartje sturen ook al heb je op dat moment misschien het net even te druk om een 'vers' kaartje te maken.

Hopelijk hebben jullie het ook leuk gevonden dat ik gast-designer was, mocht je me willen blijven volgen neem dan af en toe gezellig een kijkje op mijn blog:

Groetjes,
Diana
 
Nou Diana, wij hebben genoten van je inzendingen hoor, helemaal super! Dankjewel voor je bijdrages en hopelijk blijf je meedoen met de uitdagingen.
 
groetjes,
 
Maaike

3 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige kaart is dit!!! Echt super leuk!!!

    Groetjes Suus

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie kaart, met zo'n subtiele kleur op de achtergrond! Gaaf gedaan en wat leuk dat je onze gastdesigner wilde zijn!

    groetjes van Dieke.

    BeantwoordenVerwijderen