maandag 9 maart 2015

Speciaal verzoek (dubbel-op)

Even voorstellen


Om de komende maandagen toch een berichtje te hebben, is aan ons DT leden gevraagd of wij ons even 1 voor 1 willen voorstellen op dit blog en ik mag het spits afbijten.


Ik ben dus Ankie van de Polder, in het dagelijks leven secretaresse bij een overheidsinstelling. Dit doe ik 20- 24  uur per week. Verder ben ik ook oma van 5 kleinkinderen, 3 kleinzoons en 2 kleindochters. Op mijn kleinzoon van op dit moment 3 jaar mag ik elke vrijdag oppassen. Heel erg leuk.

Zoals jullie weten maak ik hoofdzakelijk kaartjes. Vroeger ooit begonnen (net als velen met mij) met 3D kaarten maar op een bepaald ogenblik door Maaike (eigenaresse van dit blog) aangestoken met het SU virus. En ik vrees dat ik er voorlopig niet vanaf zal zijn :-) Het is een hobby die me de gelegenheid geeft om alle drukke beslommeringen uit het dagelijks achter me te laten.

Ten tweede:
Verder ik had nog een verzoek liggen van mijn schoondochter:
Zij kwam met een flinke schoenendoos aan met de vraag of ik hier een echt meisjes ding van kon maken voor onze kleindochter. Dan kan ze daar haar kaartjes etc. in bewaren. Natuurlijk kan oma dat. Dus van de week even lekker zitten knippen en plakken met dit als eindresultaat.


Groetjes, Ankie

5 opmerkingen:

 1. Helemaal leuk Ankie, een echte schatkist!
  groetjes, Maaike

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk idee zo'n voorstelronde! Ook leuk die doos die je voor je kleindochter heb gemaakt! Mooi geworden!

  Groetjes Suus

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk stukje, Ankie! En wat zul jij je kleindochter verrassen met zo'n leuke bewaardoos! Gaaf hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een gave doos, heb je weer gemaakt, en leuk het voorstellen.
  Maaike heeft ons toch wel SU-gek gemaakt.
  groetjes Henrike

  BeantwoordenVerwijderen
 5. LEUK! Fijn dat je je in je hobby zo heerlijk kunt verliezen... verlost worden van het SU virus? Gewoon een keer naar de Art Specially Event gaan in Nijkerk (volgende maand) en dan zul je zien dat er nog veel meer moois is op stempelgebied.. een andere virus dussss. ..

  BeantwoordenVerwijderen