maandag 13 augustus 2012

Theedoos gepimpt


Een extra bijdrage van mij vandaag omdat er door vakantietijd anders een 'gap' dreigt op deze blog en dat zou toch zonde zijn.....
Twee weken terug kocht ik bij de Action een heel gaaf theedoosje. Het is van zichzelf al wit en de letters die erop staan waren ook wit. Met een paar copic markers heb ik die een kleur gegeven die past bij het papier dat ik gebruikte om het doosje te pimpen. Nog wat bloemen erop en klaar is Ankie. Zelfs mijn dochter vond hem erg leuk en die is over het algemeen erg kritisch. Daar waar het knopje op de voorzijde van het doosje zit, trek je een laatje open en kantelt het naar voren. Binnenin zitten dan 5 vakjes waar je je theesmaakjes in kunt zetten. Het papier dat ik gebruikt heb is van MME en Jillibean Soup en heb ik via de winkel van Scrapmydream aangeschaft. De bloemetjes had ik nog in mijn voorraad zitten. De scallops heb ik geponst met een pons van SU.


7 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige theedoos is dit geworden.
  Groeten Lenie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gaaf theedoosje Ankie!

  Groetjes Helene

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een geweldige theedoos, Ankie!
  Ik krijg spontaan zin in een bakkie thee!

  Groetjes van Dieke.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow Ankie, die is gaaf geworden! Heb net ook een theedoos gepimpt van de Xenos, maar alleen maar een supertoffe foto van Mariska en Jesse erin gedaan! Ha, ha, lekker makkelijk, maar ook wel leuk.
  groetjes, Maaike

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Ankie,

  Wat een leuke theedoos heb je gemaakt.

  Groetjes Marrie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heb je deze theedoos leuk gepimpt Ankie,

  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen