zaterdag 26 mei 2012

Workshops en 10% korting op stempels de komende week

Goedemiddag allemaal,

Lijkt het je leuk om een fotoboek te scrappen, waarin je een heleboel vakantiefoto's kwijt kunt? Dan is dit je kans! 

Op zaterdag 2 juni a.s. maken we een geweldig fotoboek met papier van Jillibean Soup uit de serie Pasta Fagioli.In verband met de ruimte die je per persoon nodig hebt om lekker te kunnen werken, is er slechts plaats voor 6 personen. Geef je dus snel op wanneer je dit niet wilt missen!

Bovenstaande foto is er slechts één van velen! Dit is overigens niet de voorkant, maar wanneer jij dat wilt, kan je daar natuurlijk wel voor kiezen. We binden het album nl. zelf in, in een volgorde die jij wenst.

Verder hebben we op zaterdag 9 juni een workshop waarin we leren inkleuren met Copic  markers. 's Middags maken we met de ingekleurde stempel nog een leuk post-it boekje.
Deze laatste workshop wordt gegeven door Ankie van de Polder en wanneer je wilt weten wat voor mooie creaties zij maakt, neem dan maar eens een kijkje op haar blog bij bijvoorbeeld het kaartje van afgelopen dinsdag wat ze maakte voor elke Kaart een Feestje: http://stampinggrannyankie.blogspot.com/2012/05/elke-kaart-een-feestje-uitdaging-116.html

Beide workshops duren van 10.00 tot ca. 15.30 uur en zijn uiteraard inclusief koffie/thee, wat lekkers, frisdrank en een lekkere lunch en worden gehouden in mijn workshopruimte in Rotterdam Ommoord. 

Bovendien krijgen deelnemers aan bovenstaande workshops 10% korting op aankopen in mijn winkeltje in de workshopruimte, uitgezonderd op Copic makers.

Voor meer informatie neem je een kijkje in de webwinkel, alwaar je je ook kunt opgeven, of je stuurt even een mailtje.


Verder hebben we de komende week (tot en met vrijdag 1 juni) 10% korting op alle stempels in de webwinkel.

Zo heb je bijvoorbeeld stempels van My Mind's Eye uit de (iets) oudere Lost & Found serie  van 5,95 afgeprijsd voor 5,05 en dus nu voor slechts 4,55!

En bijvoorbeeld stempels van Don & Daisy voor slechts 4 euro per stuk!

                                 
De korting wordt achteraf berekend.


groetjes,Maaike

Geen opmerkingen:

Een reactie posten